28 Nisan 2008 Pazartesi

Neşeli GÜnler ;))))

-------------------------------

Hafta Başı ;Ay sonu; bir ayı daha uğurluyoruz nasıl gectı nezaman bıttı farkında bile olmadan...

Geriye tek hatırlanan anlamlı günümüz 23 Nisan sefa bando sesinden korktuğu için bayrama gitmek istemedi bayramı biraz dini bayramlarla karıştırdı ama olsun:) bayramlık giymek istedi çikolata almak istedi annanesine gidip .. neyseki anladı oğlum bu bayramın ne anlama geldiğini benim bayramım bugun anne diye sevındı bızde o ne isterse yapabileceğimiz söyledik , havada çok güzel olduğu için pikniğe gitmek istedi sefa (bizim fikrimizle tabiki :P) hafta ortasında süper bi tatil oldu bizede hatta hemen alışmışız ki ertesi gün işe gelmek bile zor geldi gönlünce oynadı oğlum kum kova kürek ne varsa eve geldik banyosunu yaptırdım , akşam 8 de iptal olmuş durumda yatağındaydı 3 dakika sonrada uyumuştu.

Sanırım açık hava baya bir yordu oğlumu gecen haftada yanımıza tek kalan günübirlik tatilimiz oldu ,hafta sonu soğukdan dolayı evdeydik sadece pazargünü çıktık alışveriş için ,bu akşam için okul bahçesinde bisiklet sürecektik ama hava hala soğuk,haftasonu inşallah.

Bu arada babannemiz gidiyor ,ve yaklaşık 1,2 ay dönmeyecek ,napıcaz bilmiyoruz ,Sefa kreşe hiç sıcak bakmıyor gitmek istemiyorum diyor konuyu değiştiriyor bir süre daha anneneye talim edicez galiba kabus günler başlıyor hergün sabah sefayı taşımak merdivenler.... akşam al çokkkkk güce ihtiyacım varr çokkk ama bunların üstesinden gelecek huzurlu günlerim var ,çok şükür bir tek şeye eminim ki insanın yüreği huzurluysa ve hayatta 2 şey için hızlı hızlı atıyorsa ve Üçgenin alt çizgisini oluşturuyorsanız herşeyin üstesinden geliyorsunuz .
-------------------------------

Hiç yorum yok: