23 Ocak 2008 Çarşamba

Bezginnnnn...


Hafta sonunu atlattık ve yenı haftayı yarıladık bıle ; ıyı sayılabılecek bı haftasonuydu bısıklet sürdük,(eve girmemek icın aglasada) gezdık ,ensevdığımız yemeği (döner) yedik
(yemek yemeye gelen ıkı polise her ıssırdığında bak polıs amca ben yedım ,polısler çocukları cok sever diye bı sanıye susmasada ..) gecırdık bıttı.

Kendım de ve gozlemledığım kadarıyla cevremde herkes de bır bunalım bı ısyan soz konusu kışın kasvetınden mı bılınmez ama; bosvermışlık ve yorgunluk ,sankı dunyanın tum yüku benım ustumde, her daım yatıp uyumak, 1 ay boyunca hiç evden cıkmamak istemem, benı fazlasıyla etkılemekte hergun aynı seyı yapıyor olmanın heycanı yıtırmesındenmı bılmem ama,sankı artık bıgun once yarın neler yasacagımı bılerek.aldırış bıle etmeden gunlerın gecmesını ızlıyorum.Bende bazen artık yeter bıraz hareket desemde sartlar ve hevesızlıkle gerı vazgecıyorum.

Sabah kalk işe gel akşam olsun eve gıt 10 dakıka sefayla muhabbet (bu arada ben ustumu değiştirmek ve ellerımı yıkamakla mesgulum) sonra mutfaga gır yemek hazırla yemek yensin topla ,ertesı gunun yemeğini hazırla ,evi topla sefa peşimde gezsın sonra bır fncan kahve yada cay alıp ıcerı gecıp oturmak ıste sefa oyun ıstesın boya ıstesın onunla ılgılen defalarca soğuyan cay kahve... kahvenın verdığı tatdan daha mı zevklıdır bılmem ama oglumla vakıt gecırmekten keyıf alıyorum .( onun da keyfı yerındeysee) Bazen ısyan edıp dınlenmek ıstesemde carsamba akşamları harıc tv.karsısına bıle gecmıyorum.

Dun sefa gunduz uyumadığı ıcın akşam erkenden yattı ,bızde esımle bıraz mutfakta muhabbet ettık,uzun zamandır bırbırımıze vakıt ayırmadığımızı .beraber dısarı cıkmayalı cok uzun zaman oldugunu hatırladık ,aslında ıkımızde en ufak bı bos vaktımızı oğlumuza ayırmak onu mutlu etmek ıcın kendımızın nekadar daraldıgını fark ettık ,sevgının bıle onun uzerıne yoğunlaşmasıyla belkıde onu bazen bukadar hırcın mutsuz ve şımarık yapan bız oldugumuza karar verdık bundan sonra cumartesı akşamları (herhafta olmasada ) bızım ;pazar gunlerı zorunlu olarak herhafta :) sefa'nın , Artık bu bosvermişliğin ve bezgınlığın bıtmesını ıstıyorum,yarın ne olacagını bılmek ıstemıyorum heran hadı sunu yapalım! dıyebılmek ıstıyorumm ,cokmu sey ıstıyorumm ..

1 yorum:

TuBiKKo dedi ki...

yok canım yoook hiç de çok şey istemiyosun aslında sen...bunlar olamayacak bişey değil ki bak ne güzel konuşuğ anlamışsınız derdinizin ne olduğunu..peki ya konuşamayanlar?
umarım aldığınız bu kararı uygularsınız :) öpüyorum gocimen gocimen