6 Ağustos 2010 Cuma

BuAralar Biz.....














5 Ay ara nasıl verilir insanın canı nasıl yazmak istemez hergün bu bilgisayarın basına oturup butun blogları okuyup ınsanın elı kendını ıfade etmeye nasıl gıtmez istesemde acıklayamam yorgundum kırgındım güçsüzdüm hemde cook.. şimdi toparlandım bu mecburi aradan sonra kaldıgım yerden devam ediyorum kısa not .. kendime.

Canım oğlum dedim ya tam yapabildiğim sayılı işler var hayatta bir çok sey eksik biçok sey yarımm ama sana söz verdim yazıcam yarım bırakmıycam seninle ilgili detayları guzel anıları





bu 5 aya neler sığdırmadıkkı senınle ama son 3 ayımız oldukça keyıflı gectı 10 mart doğum gunu yazını bıle yazamadım ,busene sakın evde bı doğumgunu yaptık sana sen işin duzenınden cok hedıye kısmıyla ılgılendıgın için sonuç herzamanki gibi mutluydu ..

Okulu haziran 10 itibariyle bitirmiş oldun kres yok artık rahatsın ama bu duzensızlık senınde duzenını bozdu okul donemınde çok huysuz ama kuralcıydın, sımdı ise mutlu ama kural duzen hak getıre gece 11'e kadar oturmalar dışarda gezmeler memnunsun ya o bana yeter...Babanla size bol keyıfler .

Haziran sonunda basladık ilk tatilimize 4 günlük Edremit kaçamağımız superdı ..denizden hiç çıkmadın . keyifliydin dönmek istemedin.
Temmuzun 2. haftası niğde yollarına düştük Apdullah dayının düğününe .. süper bi düğündü bol bol gezip oynadın hatta arkadaslarınla kendın çarsıya bıle gıdebıldın bıde cesmenın basından ayrılabılseydın :) Annanne su faturasını bize yollucak!Niğdeden sonra kırsehirdi istikamet ,5 gün boyunca babannenin havuzundan cıkmadın kuzenlerle cok keyıflı vakıt gecırdın kırsehırde biz babanla gezerken sen evde kalmayı sectın ... hiç itiraz etmeden .. Son durağımız Ankara ve Anıtkabir 2 günlük son ziyaret ankaradada keyifliydin Anıtkabiri şaşkın izleyişin hala gözümün önünde güzel kuzum benim Az stresli bol keyifli 12 gün nasıl geçti bende anlamadım ,ama şu bi gercek ben hala yorgunlukları atamadım sen ise bukadar yoğun temponun ardından eve tıkılmanın stresıyle gece 1 de carsıyı dolasalım dıyebılıyorsun .. alışacaksın sende bu sehır duzenıne .. Buara ön dişin sallanıyor 1 hafta 10 gune düşer , son olarakta dun gece itibarıyle memeyi bırakma eylemine basladık ilk gece berbattı 2 kez aglama krizi atlattık bu gece daha iyi olacak .!



Kısaca aklıma gelenler Birazda resimlerle......