2 Mart 2010 Salı

Sonyazı 25 aralık bugun 2 mart ;noldu bana ne nezaman geçti okadar zaman ....
yeni yıl bittide 3 . ayımı geldi.. kaptırmıştım ben oysa umutsuzca .. vazgeçmiş.. boşvermiş.. 24 saatlik kıvamında.. bu ayda kendime gelmezdim ben ya .. Mart ayı benım Yenı yılım doğum günüm hayatım önem kazandığı kendim için değil onun için dediğim an.. Sefamın Doğum günü ...

10 mart itibariyle 5 yaşını bitiriyor kuzum nezaman büyüdün demicem.. bu sefer iyiki büyüdün, iyiki beni artık anlıyorsun diyeceğim ... belkide ilk kez büyümeni bukadar istiyeceğim senle zaman geçirmeye seninle kahkalar atmaya .. sana kendimi anlatmaya bana yardımcı olmana okadar ihtiyacım varki; hayatta yaptığım en doğru şeysin sen benim ..

Kakaolu kurabiyem hırçınsın buara gergin, normal bende bi okadar beterim hayatımızda bazı köklü değişiklikler yapmaya karar verirken insan ister istemez gürültü kirliği yapıyor .. hersey yoluna girecek merak etme sen senin için en doğru kararlar almak için bütün savaşım.. az kaldı sen biraz daha sabret..

Buarada Güzel olan şeylerden bahsedelim ,Yeni yıla uyuyarak ama son anda yarı açık gözlerle keyifle girdik yılbaşı ağacını çok güzel süsledin, yeni yıl kartların harikaydı ,
Okul faaliyetlerin çok başarılı hele şu her yaptığın resime güneş çizmen yokmu Öğretmenin yorumlamış Aydınlık huzurmuş anlatmak istediğin :nasıl rahatladım bilemezsin güneşin resimlerindede yüzündede içindede hiç batmasın istiyorum.

Artık işyerinde 3 gün çalışıyoruz 4 gün tatil ekonomi batsada :) çok memnunsun bu durumdan okullar olmasa hayatta bide işler hep evde oluruz demi diye soruyorsun al işte 4 gün yatıyoruz seninle .. keyif keyif en çok sana yaradı bu kriz! ama öğretmenimiz şikayetçi bu durumdan folklörü çok güsel oynuyormussun yıl sonu gösterisi çalışmaları başlamış aravermek iyi olmuyor diyor .. haberın olsun ..

Yazıya kısa mola .. anlatılacaklar var daha ama sonra ...