28 Nisan 2009 Salı

hımm Günler fotokopi kıvamında aynen devam ediyor kahvemi yudumluyorum şimdi ...Hava güneşli olsada soğuk nisan bitti neredeyse ..
Bahat yorgunluğu çok berbat bi durum sanki bütün yükler omzumda agırlık var ve bol bol uyuyasım ..
23 nisan kutlamalarımız hava şartları nedeniyle iptal oldu, 10 mayıs anneler günüyle beraber yapılacakmış.
Sefa ' hergün nezaman olacak diye soruyor yavrum uçurtma yapıcaklar çok heycanlı . bluetooth aldık sonunda bol bol foto eklicem ınşallah

23 nisanda efelerdeydık; cuma hastane ordan işe geldik beraber 1 saat kadar kaldık burda sonra yine hastane ve annene ile bitirdik günü ,cumartesi sefanın arkadası alparenlerde :) pazar bir mc donalds bir sakız ağacı yaptık.. haftayı bitirdik yavrum huzurlu ve mutlu bu aralar sukur...

Cuma yine tatil :) ay ben çok seviyorum bu tatilleri bide hava güzel olursa daha da iyi oluyor yaz temizliğiymiş camlarmış kışlıklar yıkanacakmış ütümü ....hiç umrumda değill ..

Herseyden bıraz olanlardan az az.. elimizdekiyle hep ..devam telaşındayım

8 Nisan 2009 Çarşamba

Yine bir çarşamba yine ben yine elimde çayım işyerinde sıkılmış dururken :( birden terkedilmiş bloğum aklımageliyor yazasımmı gelmiyor vaktimmi olmuyor anlamıyorum ,buara hersey tatsız tuzsuz yavan, gece oksuruk nobetlerıyle geçti sabah uykusuz şiş gozlerle okula bıraktım yavrumu bıraktım anda boğazımda bı düğüm var ne asağı ınıyor ne yukarı cıkıyor nıye dıyorum nıye nıye benımde yavrum benımle vakıt gecrımıyor hergun sabah buraya gelmek onu bırakmak bana ölüm geliyor ne için kim için :( sadece normal sartlarda bıle olmayan yaşam standartı için... pehh daha içeriye giriyoruz o ayrı tabiki.....bu ara duraklama dönemine geçtim yine ben galiba; sevmiyorum bu halimi ama niyeyse o beni çok seviyor en ufak bi fırsatta hemen gelip yapışıo ustume zor cıkartıorum yada bazen uzerıne gıyıyorum..

Sefa ağlama krızlerını yoğnlaştırdı bu ara ... ufaga tefeğe ıvıra zıvıra ağlama bazen sakin olsamda sinirim bu duruma...

Bisiklet heycanı içindeyiz 3 tekerden 2 ye geçioruz havalar biraz daha ısınsın.Tabi bu arada
bisikletle yandım ben o ayrı bir konu

Meme Ah meme çık git hayatımızdan rahat bırak bizi bir sürü meme kaybettik teke düştük ınatla hiç bişey olmuyor son mememize okulda bıraktık evde elımızde gozumuzun önünde arada bir ağzımızda sabah uyandırmak için yanına gitiitğimde öperken ağzını actı meme veriyoum sandı :( yavrum sonra hayal kırklığı tabi beni bile öpmedi sinirinden ...

Dilimde bir şarkı geçimsizim bugünlerde değersizim bu ellerde...

Değişiklik lazım bişiler yapmak lazım herkes kendine gelmelii ..Yaz gelmeli atmalı dışarı kendimizi yorulmalı yorulmalı sonra ne düzene ne yaşama yorum yapacak dermanın kalmadan uyumalı hemen..

Bu dört duvar, dolap dolu ofisin içinde 5 bilgisayarın sesi eşliğinde günün bitmesini izlemek kadar sinir bozucu bişi varmı ??

Cumartesi misafir var güzel birgün olsun...

Sefa yine hafif bir grip belirtileri gösteriyor gösterir kaçar inşallah ...,

tel bozuk foto ekleyemiyorum ..

Off sinir oluyorum şimdi yemeğe gidiyim işleri bitireyim hafta bitsinn :) tatil olsunn....

1 Nisan 2009 Çarşamba

Ve İşte Geldiiiiiiiiiii



İşte sonunda oğlumun benim ve Eşimin mevsimi geldi biz ailecek yazı guneşi baharı SIcağı seviyoruz .. sefa çok keyıflı... tabi bende artık işten cıkınca güneş görebilmek çok gusell bahar yorgunlugumuz var ama cok etkılenmedıkk .. ıyıyız neşeliyiz..